Voordelen van Vloerverwarming

De voordelen van vloerverwarming van Het Vloerverwarmings Huys zijn zonneklaar.
Aangename warmte: Vloerverwarming is een vorm van stralingswarmteoverdracht. Via de vloeroppervlakte verspreidt de warmte zich gelijkmatig. Hierdoor is het mogelijk om de gehele kamer aangenaam warm te houden bij een lagere luchttemperatuur.

Energiebesparing: Dankzij de gelijkmatige warmteverdeling van vloerverwarming voelt een kamer al bij een lagere luchttemperatuur aangenaam aan. Een vloer die eenmaal warm is, houdt deze warmte voor lange tijd vast. Goed voor een efficiënt energieverbruik en goed voor uw portemonnee.

Onzichtbare verwarming: Kiest u voor een vloerverwarming als hoofdverwarming? Dan bent u verlost van die grote, ontsierende radiatoren in uw woning. En dat betekent: meer woonruimte en flexibiliteit bij de inrichting van uw huis.

Kosten besparen: Eén van de grote voordelen is de besparing op uw energieverbruik. Normaal verwarmt u voor een behaaglijke temperatuur uw ruimte tot 21 á 22 graden, terwijl u met onze vloerverwarming al een behaaglijke temperatuur bereikt bij 19 á 20 graden. Dat levert een besparing op van een paar procent op uw energierekening.

Geruisloos: Geen last van een storend gezoem of andere, hinderlijke geluiden.

Waarom vloerverwarming?
Bij Het Vloerverwarmings Huys stellen wij uw wensen centraal. We baseren onze adviezen op uw behoeften. Onze methoden zijn erop gericht om u maximaal comfort te bezorgen met minimale overlast. Wij gaan snel en systematisch te werk, zodat u binnen de kortste keren geniet van de voordelen van vloerverwarming. Ontdek de kenmerken van onze efficiënte werkwijze.

Zorgeloos
Het Vloerverwarmings Huys helpt u op korte en lange termijn de voordelen van uw vloerverwarming te ervaren.

Zonder hak- en breekwerk: Wij gaan met precisie te werk en leveren u een goede afwerking van de vloerverwarming.

Met stofvrij inslijpen: Onze apparatuur slijpt stofvrij sleuven in uw ondervloer voor een vloerverwarming. Zo hoeft u geen meubelen af te dekken en hebt u geen last van hinderlijk stof in de lucht.

Met een lange garantieperiode: Wij staan volledig achter onze producten van hoge kwaliteit. U hoeft slechts één keer vloerverwarming te laten aanleggen om er langdurig van te genieten.

Frezen of binden?
Bij Het Vloerverwarmings Huys hanteren we twee installatiemethoden voor een vloerverwarming. Hiermee maken wij het comfort van een vloerverwarming in iedere ondervloer bereikbaar. Kiest u voor de freesmethode waarbij we sleuven maken voor het aanleggen van uw vloerverwarming? Of toch voor een vloerverwarmingsinstallatie door te binden op matten? Wij informeren u graag over de mogelijkheden van deze twee opties.

Infrezen vloerverwarming installatie
Wij leggen een vloerverwarmingsinstallatie met de freesmethode in slechts enkele stappen. Voor het frezen verdelen we de ondervloer in groepen. Hiermee leggen we met precisie vast waar iedere sleuf komt te liggen. Het frezen gebeurt stofvrij met een professionele diamantzaagmachine. Vrijkomend stof zuigen we op in handelbare zakken. Deze installatiemethode van een vloerverwarming is geschikt voor zowel bij- als hoofdverwarming. Bij de freesmethode frezen de specialisten van Het Vloerverwarmings Huys de sleuven direct in de dekvloer. U kunt de dekvloer gewoon laten liggen. Een groot voordeel is het feit dat de vloer niet wordt verhoogd. U hebt geen zorgen over deuren die moeten worden ingekort of over een verlaagd keukenblad.

Binden op vloerverwarmingsmatten
Ook bij deze methode verdelen we de ondervloer in groepen. De verwarmingsslang binden we op krimpnetten. Vervolgens brengen we de gehele constructie onder een afwerkvloer. Het Vloerverwarmings Huys beveelt het sterk aan om de vloer te isoleren met isolatiefolie of -platen. Een goede isolering draagt bij aan een efficiënte opwarming van uw vloer. Deze vloerverwarmingsinstallatiemethode kunnen we toepassen als we de afwerkvloer nog moeten aanbrengen. Ook is het belangrijk om er rekening mee te houden dat de vloer enigszins wordt verhoogd. Vooral drempels en deuren zijn daarna aandachtsgebieden. Net als bij de freesmethode, is het binden op vloerverwarmingsmatten geschikt voor zowel de hoofd- als bijverwarming.

Vloerisolatie
Als u op de begane grond vloerverwarming neemt, is het wel belangrijk dat u ook uw vloer isoleert. Anders straalt de warmte van uw vloer ook naar de kruipruimte en dat is zonde. Vraag de vakmensen van Het Vloerverwarmings Huys om advies.

Enthousiast?
Bent u enthousiast geworden voor uw eigen vloerverwarming? Bel of neem contact op via onze contactpagina. Wij nemen de mogelijkheden om een aangename vloerverwarming aan te leggen met u door. Op onze offerte pagina vraagt u eenvoudig een kostenopgave aan.

Collectief inkopen
De prijs voor vloerverwarming is per vierkante meter voordeliger bij een groot oppervlak dan bij een klein oppervlak. Hoe groter de oppervlakte, hoe lager de prijs per m2. Als u overweegt om vloerverwarming te laten aanleggen, loont het dus de moeite om even contact op te nemen met uw buren. Als er meerdere huishoudens bij u in de wijk voor vloerverwarming van Het Vloerverwarmings Huys kiezen, dan kunt u flink op de kosten van uw nieuwe gietvloer besparen. Dit voordeel kan oplopen tot twintig procent.

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op