Vloerverwarming op maat

Vloerverwarming wordt steeds populairder in Nederland. En dat is niet voor niets, vloerverwarming zorgt voor een aangename en comfortabele warmte. Wij leveren u nieuwe vloerverwarming op maat voor uw specifieke situatie.

Vloerverwarming op maat onder uw (giet)vloer

Vloerverwarming is een verwarming welke onder de (giet)vloer wordt ingebouwd. Op deze manier wordt het huis comfortabel warm waardoor u bij wijze van spreken in de winter comfortabel met blote voeten in huis kunt rondlopen. De buizen worden door onze ervaren specialisten in het cement geplaatst. Door het infrezen worden er sleuven op maat gemaakt aan de bovenkant van de cementdekvloer. Omdat de buizen zich aan de bovenzijde bevinden is de vloer snel op temperatuur en is er sprake van een gering warmteverlies.


Vloerverwarming verwarmt de vloer gelijkmatig door middel van straling. Door de gelijkmatige verdeling is er bovendien nauwelijks sprake van temperatuurverschil in de ruimte. De temperatuur wordt dan ook als zeer aangenaam ervaren. De vloerverwarming kunt u centraal bedienen met een thermostaat. Een goede thermostaat kan worden geprogrammeerd zodat u uw eigen voorkeur kunt geven qua temperatuur.

Vloerverwarming offerte op maat

Omdat het om maatwerk gaat is de prijs moeilijk te bepalen. Wij geven u graag inzicht in het kostenplaatje voor uw specifieke situatie. U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragan.

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op