Vloerverwarming online

Vloerverwarming wordt steeds populairder in Nederland. En dat is niet voor niets, vloerverwarming zorgt voor een aangename en comfortabele warmte. Bij Het Vloerverwarmings Huys vraagt u eenvoudig online een offerte aan voor uw vloerverwarming. 

Liever eerst Advies? Klik hier

Uitleg vloerverwarming

Vloerverwarming is een verwarming welke onder de (giet)vloer wordt ingebouwd. Op deze manier wordt het huis comfortabel warm waardoor u bij wijze van spreken in de winter comfortabel met blote voeten in huis kunt rondlopen. De buizen worden bij in het cement geplaatst. Door het infrezen worden er sleuven gemaakt aan de bovenkant van de cementdekvloer. Omdat de buizen zich aan de bovenkant bevinden is de vloer snel op temperatuur en is er sprake van een gering warmteverlies.

Vloerverwarming verwarmt de vloer gelijkmatig door middel van straling. Door de gelijkmatige verdeling is er bovendien nauwelijks sprake van temperatuurverschil in de ruimte. De temperatuur wordt dan ook als zeer aangenaam ervaren. De vloerverwarming kunt u centraal bedienen met een thermostaat. Een goede thermostaat kan worden geprogrammeerd zodat u uw eigen voorkeur kunt geven qua temperatuur. Bij ons kunt u online een aanvraag doen voor uw nieuwe vloerverwaring. 

Vloerverwarming online offerte

Wij geven u graag inzicht in het kostenplaatje voor uw specifieke situatie. U kunt bij ons heel eenvoudig online een offete aanvragen voor uw nieuwe vloerverwarming

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op