Vloerverwarming van hoge kwaliteit laten leggen

Wilt u een vloerverwarming van hoge kwaliteit laten leggen? Dan bent u bij Het Vloerverwarmings Huys bij het juiste adres. Wij zijn één van de weinige bedrijven in Nederland die het leggen van vloerverwarming en het gieten van een vloer in één hand hebben. Het laten leggen van uw vloerverwarming is een hele verstandige keuze. Het Vloerverwarmings Huys biedt u de meest prettige combinatie aan. Dit betekent dat u met slechts één partij van gedreven en kwaliteitsbewuste vakmensen te maken hebt. Dat is wel zo handig met het op elkaar laten aansluiten van de werkzaamheden in uw woning.

Eén aanspreekpunt zorgt voor helderheid en duidelijkheid in de planning en voortgang bij het gieten van uw nieuwe vloer. Het Vloerverwarmings Huys werkt alleen met A-label fabrikanten die in Nederland gevestigd zijn. Dit geeft u de zekerheid dat u Hollandse degelijkheid en betrouwbaar vakwerk in huis haalt.

Voordelen vloerverwarming laten leggen

Er zijn heel veel voordelen aan het laten leggen van een vloerverwarming. Een vloerverwarming is een van de meest geliefde onderdelen van uw huis in de koudere maanden, dat kunnen we beloven. En als kers op de taart hier een prachtig opsomming van voordelen:


Aangename warmte: Vloerverwarming is een vorm van stralingswarmteoverdracht. Via de vloeroppervlakte verspreidt de warmte zich gelijkmatig. Hierdoor is het mogelijk om de gehele kamer aangenaam warm te houden bij een lagere luchttemperatuur.

Energiebesparing: Dankzij de gelijkmatige warmteverdeling van vloerverwarming voelt een kamer al bij een lagere luchttemperatuur aangenaam aan. Een vloer die eenmaal warm is, houdt deze warmte voor lange tijd vast. Goed voor een efficiënt energieverbruik en goed voor uw portemonnee.

Onzichtbare verwarming: Kiest u voor een vloerverwarming als hoofdverwarming? Dan bent u verlost van die grote, ontsierende radiatoren. En dat betekent: meer woonruimte en flexibiliteit bij de inrichting van uw woning.

Het Vloerverwarmings Huys legt uw vloer

Bij Het Vloerverwamingshuys Huys denken wij met u mee. Onze methoden zijn erop gericht om u maximaal comfort te geven met minimale overlast. Wij gaan snel en systematisch te werk zodat u binnen de kortste keren geniet van de voordelen van vloerverwarming. Ontdek de kenmerken van onze werkwijze.

Het Vloerverwarmings Huys helpt u langdurig de voordelen van uw vloerverwarming te ervaren

Zonder hak- en breekwerk: Wij gaan met precisie te werk en leveren u een goede afwerking van de vloerverwarming.
Met stofvrij inslijpen: Onze apparatuur slijpt stofvrij sleuven in uw ondervloer voor een vloerverwarming. Zo hoeft u geen meubelen af te dekken en hebt u geen last van hinderlijk stof in de lucht.
Met een lange garantieperiode: Omdat wij achter onze producten van hoge kwaliteit staan. Zodat u maar één keer een vloerverwarming hoeft te laten leggen om er langdurig van te genieten.

Enthousiast?

Bent u enthousiast geworden voor uw eigen vloerverwarming? Wilt u uw vloerverwarming laten leggen door ons? Bel of neem contact op via onze contactpagina. Wij nemen de mogelijkheden om een aangename vloerverwarming aan te leggen met u door. Op onze offertepagina vraagt u eenvoudig een kostenopgave aan. 

Offerte aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op