Vloerverwarming in de kinderkamer

Het Vloerverwarmings Huys maakt graag de allermooiste creaties van een kinderkamer. Het is de plek waar een kind speelt, creativiteit tot leven komt en waar dromen uitkomen. Wanneer we op zoek gaan naar ideeën voor het interieur van een kinderkamer, zijn de opties eindeloos. Maar zoals bij iedere ruimte in huis is een goede basis bepalend. Daarom helpen wij u graag in uw zoektocht naar de ideale vloer en vloerverwarming voor uw kinderkamer.


Vloerverwarming is ideaal voor de kinderkamer. Kinderen spelen graag op de grond en spenderen aardig wat tijd in hun kamer. Een vloerverwarming zorgt ervoor dat uw kind op een heerlijk warme vloer kan spelen en de kamer altijd perfect op temperatuur is. En zeker in de winter is het veel leuker om te spelen dan op een kille vloer.

Het Vloerverwarmings Huys legt uw vloer

Een vloerverwarming laten leggen is een hele klus. Daarin ondersteunen wij u graag bij het gehele proces. Het Vloerverwarmings Huys legt uw vloerverwarming en vloer samen met Het Gietvloer Huys geheel in eigen beheer. Alleen zo weten wij de hoogste kwaliteit gietvloeren te waarborgen. Bij ons kennen we u met uw voornaam en heeft u nauw contact met de eigenaar. Hij verdiept zich vooraf grondig in uw situatie en verbindt zich aan uw persoonlijke interieurdoelen. Gaat u voor een stoere look, of toch een speelse kleurrijke uitstraling?

  • Zeer hygiënisch
  • Gemaakt van geluiddempend materiaal
  • Beschikbaar in diverse kleuren
  • Nauw contact met de eigenaar
  • Geeft een warme en rustgevende uitstraling aan de kinderkamer
  • Goede luchtkwaliteit
Advies op maat

Vloerverwarming in combinatie met PU-vloer

Een polyurethaan vloer is een kunststof gietvloer die we naadloos over een bestaande ondergrond of vloerverwarming aanbrengen. Doordat een PU-gietvloer warm van zichzelf is geeft het een geborgen sfeer aan de kinderkamer. Kinderen doen vaak veel meer op hun kamertje dan alleen slapen, ze spelen en leren er. Het is vaak echt hun ‘’eigen’’ plekje. Ieder kind maakt een ontwikkeling door waardoor je door de jaren heen ziet dat de kinderkamers nogal eens veranderen. Dan is het fijn om een vloer te hebben die tijdloos is en aansluit bij verschillende stijlen.

Interesse of advies op maat? Neem dan contact met ons op voor de prijs en de mogelijkheden van een vloerverwarming in combinatie met een PU-gietvloer.

Review vloerverwarming op de kinderkamer

Bij Het Vloerverwarmings Huys kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Wie kan het u beter vertellen dan onze klanten? Lees hieronder één van de reviews van onze tevreden klanten:

"Oktober 2020 hebben wij gekozen voor een vloerverwarming voor de kinderkamer van onze kinderen. De kinderen zijn er erg blij mee en wij ook. De kinderkamer is er echt op vooruit gegaan en de kinderen kunnen er fijn op spelen. Een aanrader!" -Annelies Meijer

Ook een stijlvolle PU-gietvloer met vloerverwarming in uw kinderkamer? Neem dan contact op.

Offerte aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op