Vloerverwarming woonkamer

Een vloerverwarming in uw woonkamer is een uitstekend idee. De woonkamer is de kern van ieder huis. Hier wordt geleefd en komt u tot rust. Creëer nog meer warmte door middel van vloerverwarming. Het Vloerverwarmings Huys legt uw nieuwe vloerverwarming geheel in eigen beheer. Alleen zo weten wij de hoogste kwaliteit vloerverwarmingen te waarborgen. Onze experts staan voor u klaar en wij werken met korte lijnen. Wij verdiepen ons grondig in uw situatie en verbinden ons aan uw persoonlijke interieurdoelen. Wij leggen razendsnel een splinternieuwe vloerverwarming in iedere woning.

  • Altijd een aangename constante tempratuur in huis
  • Vervaardigd met de best geteste materialen
  • Bespaar op uw energieverbruik
  • Een geruisloze en onzichtbare verwarming
Offerte aanvragen

Wat kost een vloerverwarming voor in mijn woonkamer?

Meestal betaalt u een vast bedrag per vierkante meter. De kosten van vloerverwarming zijn echter afhankelijk van meerdere factoren, waardoor een prijsindicatie per definitie maatwerk is.

Factoren die de kostprijs van uw vloerverwarming beïnvloeden:

  • Het aanleggen: infrezen in de ondervloer of als opbouw
  • Het type: water, elektrisch, hoofd- of bijverwarming
  • Het aantal vierkante meters
  • De gewenste afwerking van de vloer
  • De moeilijkheidsgraad: de soort ondervloer en de bereikbaarheid daarvan
Bekijk onze prijzen

Klanten met een vloerverwarming in de woonkamer:

Bij Het Vloerverwarmings Huys kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Wie kan het u beter vertellen dan onze klanten? Lees hieronder één van de reviews van onze tevreden klanten:

"Gietvloer en vloerverwarming afgenomen bij Het Gietvloer Huys en het Het Vloerverwarmings Huys. Van het bezoek van de showroom tot het leggen is alles goed verlopen. Een verademing dat het allemaal door een partij gemaakt kon worden, klasse!!' - Jos van Bergen

Vraag offerte aan

Een vloerverwarming met een gietvloer

Een gietvloer neemt snel de omgevingstemperatuur aan. Dat maakt de vloer ook al zonder vloerverwarming lekker warm en comfortabel voor de woonkamer. Toch is een vloerverwarming een grote aanwinst voor iedere woonkamer. Wij zijn een één van weinige bedrijven in Nederland die het leggen van vloerverwarmingen en het gieten van vloeren in één hand hebben.

Advies

Veelgestelde vragen

Is vloerverwarming geschikt voor de woonkamer?

Vloerverwarming is bij uitstek geschikt voor de woonkamer. In de woonkamer brengt u veel vrije tijd door en wilt u genieten van maximaal comfort. Een vloerverwarming is daardoor een perfecte afwerking voor uw woonkamer.

Leggen jullie de vloerverwarming zelf?

Jazeker! Wij leggen de vloerverwarming geheel in eigen beheer. U heeft bij ons persoonlijk contact waardoor wij u op een professionele en persoonlijke manier van dienst kunnen zijn.

Zijn er mogelijkheden om op de kosten te besparen voor mijn vloerverwarming in de woonkamer ?
Ja, dit kan op meerdere manieren! Als u uw woning goed isoleert en gebruik maakt van een degelijke pomp, dan bespaart u ongeveer € 115,- tot € 140,- per jaar. Op deze manier verdiend u uw vloer tussen de vijf tot vijftien jaar terug. De prijs van vloerverwarming per vierkante meter is voordeliger bij een groot oppervlak dan bij een klein oppervlak. Als u plannen hebt om vloerverwarming aan te laten leggen loont het dus de moeite om even contact op te nemen met uw buren. Als er meerdere huishoudens bij u in de wijk voor vloerverwarming van Het Vloerverwarmings Huys kiezen, dan kunt u flink op de kosten besparen. Dit voordeel kan oplopen tot twintig procent.

Offerte aanvragen voor vloerverwarming in de woonkamer

Ga voor comfortabele verwarmde vloer in uw woonkamer. Wij van Het Vloerverwarmingshuys staan graag voor u klaar! Kom langs in onze showroom in Culemborg. Met ons team van Het Vloerverwarmingshuys hebben we gezamenlijk inmiddels meer dan veertig jaar ervaring in het leggen van vloerverwarming. Vraag hier eenvoudig een offerte aan. Bij het Het Vloerverwarmingshuys leveren we extreem veel service. Koopt u een vloerverwarming voor uw woonkamer van Het Vloerverwarmingshuys, dan weet u zeker dat u jarenlang plezier houdt van uw vloerverwarming.

Offerte aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op