Vloerverwarming in woning

Een vloerverwarming in uw woning is een uitstekend idee. Uw woning is een plek waar u veel tijd doorbrengt en u veel mensen over de vloer krijgt. Creëer nog meer warmte door middel van een vloerverwarming. Het Vloerverwarmings Huys legt uw nieuwe vloerverwarming geheel in eigen beheer. Alleen zo weten wij de hoogste kwaliteit vloerverwarmingen te waarborgen. Onze experts staan voor u klaar en wij werken met korte lijnen. Wij verdiepen ons grondig in uw situatie en verbinden ons aan uw persoonlijke interieurdoelen. Wij leggen razendsnel een splinternieuwe vloerverwarming in iedere woning.

  • Altijd een aangename constante temperatuur in uw woning
  • Vervaardigd met de best geteste materialen
  • Bespaar op uw energieverbruik
  • Een geruisloze en onzichtbare verwarming
Bezoek onze showroom

Meestal betaalt u een vast bedrag per vierkante meter van uw woning. De kosten van vloerverwarming zijn echter afhankelijk van meerdere factoren, waardoor een prijsindicatie per definitie maatwerk is.

Factoren die de kostprijs van uw vloerverwarming beïnvloeden:

  • Het aanleggen: infrezen in de ondervloer of als opbouw
  • Het type: water, elektrisch, hoofd- of bijverwarming
  • Het aantal vierkante meters
  • De gewenste afwerking van de vloer
  • De moeilijkheidsgraad: de soort ondervloer en de bereikbaarheid daarvan
Advies op maat

Klanten met een vloerverwarming in woning:

Bij Het Vloerverwarmings Huys kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Wie kan het u beter vertellen dan onze klanten? Lees hieronder één van de reviews van onze tevreden klanten:

"Gietvloer en vloerverwarming afgenomen bij Het Gietvloer Huys en het Het Vloerverwarmings Huys. Van het bezoek van de showroom tot het leggen is alles goed verlopen. Een verademing dat het allemaal door een partij gemaakt kon worden, klasse!!' - Jos van Bergen

Vloerverwarming + gietvloer: de perfecte combi!

Een gietvloer neemt snel de omgevingstemperatuur aan van uw woning. Dat maakt de vloer ook al zonder vloerverwarming lekker warm en comfortabel voor uw hele woning. Toch is een vloerverwarming in uw woning een grote aanwinst voor iedere kamer. Wij zijn één de van weinige bedrijven in Nederland die het leggen van vloerverwarmingen en het gieten van vloeren in één hand hebben. Kies voor de nr. 1 specialist Het Vloerverwarmings Huys. 

Offerte aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op