Vloerverwarming slaapkamer

Een vloerverwarming op uw slaapkamer is een uitstekend idee. De slaapkamer is de plek waar u tot rust komt. Creëer nog meer warmte en geborgenheid door middel van vloerverwarming. Het Vloerverwarmings Huys legt uw nieuwe vloerverwarming geheel in eigen beheer. Alleen zo weten wij de hoogste kwaliteit vloerverwarmingen te waarborgen. Onze experts staan voor u klaar en wij werken met korte lijnen. Wij verdiepen ons grondig in uw situatie en verbinden ons aan uw persoonlijke interieurdoelen. Wij leggen razendsnel een splinternieuwe vloerverwarming op iedere slaapkamer.

  • Altijd een aangename tempratuur op de slaapkamer
  • Vervaardigd met de best geteste materialen
  • Bespaar op uw energieverbruik
  • Een geruisloze en onzichtbare verwarming
Vraag offerte aan

Wat kost een vloerverwarming in mijn slaapkamer?

Meestal betaalt u een vast bedrag per vierkante meter. De kosten van vloerverwarming zijn echter afhankelijk van meerdere factoren, waardoor een prijsindicatie per definitie maatwerk is.

Factoren die de kostprijs van uw vloerverwarming beïnvloeden:

  • Het aanleggen: infrezen in de ondervloer of als opbouw
  • Het type: water, elektrisch, hoofd- of bijverwarming
  • Het aantal vierkante meters
  • De gewenste afwerking van de vloer
  • De moeilijkheidsgraad: de soort ondervloer en de bereikbaarheid daarvan
Bekijk prijzen

Klanten vertellen:

Bij Het Vloerverwarmings Huys kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Wie kan het u beter vertellen dan onze klanten? Lees hieronder één van de reviews van onze tevreden klanten:

"Gietvloer en vloerverwarming afgenomen bij Het Gietvloer Huys en Het Vloerverwarmings Huys. Van het bezoek van de showroom tot het leggen is alles goed verlopen. Een verademing dat het allemaal door een partij gemaakt kon worden, klasse!!' - Jos van Bergen

Ook een vloerverwarming op uw slaapkamer? Neem dan contact op.

Vraag offerte aan

Een gietvloer met vloerverwarming?

Een gietvloer neemt snel de omgevingstemperatuur aan. Dat maakt de vloer ook al zonder vloerverwarming lekker warm en comfortabel voor de slaapkamer. Toch is een vloerverwarming een grote aanwinst voor iedere slaapkamer. Wij zijn een één van weinige bedrijven in Nederland die het leggen van vloerverwarmingen en het gieten van vloeren in één hand hebben. Bekijk hier de mogelijkheden.

Advies

Veelgestelde vragen

Is vloerverwarming geschikt voor de slaapkamer?

Jazeker! Voor een goede nachtrust is een aangename tempratuur essentieel. Met een vloerverwarming brengt u warmte in uw slaapkamer zonder dat dit ten kosten gaat van de ruimte doordat radiatoren overbodig zijn.

Leggen jullie de vloerverwarming zelf?


Jazeker! Wij leggen de vloerverwarming geheel in eigen beheer. U heeft bij ons persoonlijk contact waardoor wij u op een professionele en persoonlijke manier van dienst kunnen zijn.

Zijn er mogelijkheden om op de kosten te besparen voor mijn vloerverwarming in de slaapkamer?
Ja, dit kan op meerdere manieren! Als u uw woning goed isoleert en gebruik maakt van een degelijke pomp, dan bespaart u ongeveer € 115,- tot € 140,- per jaar. Op deze manier verdient u uw vloer tussen de vijf tot vijftien jaar terug. De prijs van vloerverwarming per vierkante meter is voordeliger bij een groot oppervlak dan bij een klein oppervlak. Als u plannen hebt om vloerverwarming aan te laten leggen loont het dus de moeite om even contact op te nemen met uw buren. Als er meerdere huishoudens bij u in de wijk voor vloerverwarming van Het Vloerverwarmings Huys kiezen, dan kunt u flink op de kosten besparen. Dit voordeel kan oplopen tot twintig procent.

Offerte aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op