Vloerverwarming keuken

De keuken is al jarenlang veel meer dan alleen een plek waar het eten wordt bereid. Kies voor een vloerverwarming en breng warmte en comfort in uw keuken. Het Vloerverwarmings Huys legt uw nieuwe vloerverwarming geheel in eigen beheer. Alleen zo weten wij de hoogste kwaliteit vloerverwarmingen te waarborgen. Onze experts staan voor u klaar en wij werken met korte lijnen. Wij verdiepen ons grondig in uw situatie en verbinden ons aan uw persoonlijke interieurdoelen. Wij leggen razendsnel een splinternieuwe vloerverwarming in iedere woning. Kom tot de ontdekking waarom een vloerverwarming voor uw keuken meer dan uitstekend idee is!

  • Altijd een aangename constante tempratuur in huis
  • Vervaardigd met de best geteste materialen
  • Bespaar op uw energieverbruik
  • Een geruisloze en onzichtbare verwarming
Vraag offerte aan

Wat kost een vloerverwarming voor in de keuken?

In de meeste gevallen betaalt u een vast bedrag per vierkante meter. De kosten van vloerverwarming zijn echter afhankelijk van meerdere factoren, waardoor een prijsindicatie per definitie maatwerk is.

Factoren die de kostprijs van uw vloerverwarming beïnvloeden:

  • Het aanleggen: infrezen in de ondervloer of als opbouw
  • Het type: water, elektrisch, hoofd- of bijverwarming
  • Het aantal vierkante meters
  • De gewenste afwerking van de vloer
  • De moeilijkheidsgraad: de soort ondervloer en de bereikbaarheid daarvan
Bekijk prijzen

Klanten vertellen:

Bij Het Vloerverwarmings Huys kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Wie kan het u beter vertellen dan onze klanten? Lees hieronder één van de reviews van onze tevreden klanten:

"Gietvloer en vloerverwarming afgenomen bij Het Gietvloer Huys en het Het Vloerverwarmings Huys. Van het bezoek van de showroom tot het leggen is alles goed verlopen. Een verademing dat het allemaal door een partij gemaakt kon worden, klasse!!' - Jos Van Bergen

Ook een vloerverwarming in uw keuken? Neem dan contact op.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over een vloerverwarming in de keuken

Is vloerverwarming geschikt voor keuken?

Jazeker! De afgelopen jaren heeft de keuken een enorme ontwikkeling door gemaakt. De keuken is al jaren veel meer dan alleen een plek waar het eten bereid wordt. Steeds meer mensen kiezen voor een woonkeuken: een plek waar gegeten en geleefd wordt. Daarom is een vloerverwarming een fantastische toevoeging! 

Moet ik de vloerverwarming ook onder de keukenkasten plaatsen?

Op plaatsen waar u uw keukenkasten of kookeiland heeft staan, is het onnodig om vloerverwarming te leggen. Wel raden wij u aam om een vloerverwarming over het gehele vloeroppervlakte van uw keuken te plaatsen zodra u verwacht na enkele jaren te kiezen voor een herinrichting van uw woonkamer. De kans dat het voedsel in de keukenkasten door de warmte wordt aangetast is nihil. 

Zijn er mogelijkheden om op de kosten te besparen voor mijn vloerverwarming in de keuken?

Ja, dit kan op meerdere manieren! Als u uw woning goed isoleert en gebruik maakt van een degelijke pomp, dan bespaart u ongeveer € 115,- tot € 140,- per jaar. Op deze manier verdient u uw vloer tussen de vijf tot vijftien jaar terug. De prijs van vloerverwarming per vierkante meter is voordeliger bij een groot oppervlak dan bij een klein oppervlak. Als u plannen hebt om vloerverwarming aan te laten leggen loont het dus de moeite om even contact op te nemen met uw buren. Als er meerdere huishoudens bij u in de wijk voor vloerverwarming van Het Vloerverwarmings Huys kiezen, dan kunt u flink op de kosten besparen. Dit voordeel kan oplopen tot twintig procent.

Advies

Vraag offerte aan voor vloerverwarming in de keuken

Kies voor comfortabele verwarmde vloer in uw woonkamer. Wij van Het Vloerverwarmingshuys staan graag voor u klaar! Kom langs in onze showroom in Culemborg. Met ons team van Het Vloerverwarmingshuys hebben we gezamenlijk inmiddels meer dan veertig jaar ervaring in het leggen van vloerverwarming. Vraag hier eenvoudig een offerte aan. Bij het Het Vloerverwarmingshuys leveren we extreem veel service. Koopt u een vloerverwarming voor uw woonkamer van Het Vloerverwarmingshuys, dan weet u zeker dat u jarenlang plezier houdt van uw vloerverwarming.

Offerte aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op