Vloerverwarming badkamer

Stap na het douchen op een comfortabele, warme vloer. In de badkamer raden wij in de meeste gevallen een dekvloer van zandcement aan, omdat deze het beste bestand is tegen vocht en makkelijk op afschot kan worden gelegd. Hierdoor loopt het water naar het afvoerputje. Het Vloerverwarmings Huys legt uw nieuwe vloerverwarming geheel in eigen beheer. Alleen zo weten wij de hoogste kwaliteit vloerverwarmingen te waarborgen. Onze experts staan voor u klaar en wij werken met korte lijnen. Wij verdiepen ons grondig in uw situatie en verbinden ons aan uw persoonlijke interieurdoelen. Wij leggen razendsnel een splinternieuwe vloerverwarming in iedere woning.

  • De vloer is aangenaam warm, wat het prettig maakt om met blote voeten op te lopen
  • De natte vloer droogt sneller door de warmte van de vloer
  • Vervaardigd met de best geteste materialen
  • Bespaar op uw energieverbruik badkamer
Offerte aanvragen

Wat kost een vloerverwarming in mijn badkamer?

Meestal betaalt u een vast bedrag per vierkante meter. De kosten van vloerverwarming zijn echter afhankelijk van meerdere factoren, waardoor een prijsindicatie per definitie maatwerk is.

  • Het aanleggen: infrezen in de ondervloer of als opbouw
  • Het type: water, elektrisch, hoofd- of bijverwarming
  • Het aantal vierkante meters
  • De gewenste afwerking van de vloer
  • De moeilijkheidsgraad: de soort ondervloer en de bereikbaarheid daarvan
Bekijk prijzen

Klanten vertellen:

Bij Het Vloerverwarmingshuys kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Wie kan het u beter vertellen dan onze klanten? Lees hieronder één van de reviews van onze tevreden klanten:

"Gietvloer en vloerverwarming afgenomen bij Het Gietvloer Huys en het Het Vloerverwarmings Huys. Van het bezoek van de showroom tot het leggen is alles goed verlopen. Een verademing dat het allemaal door een partij gemaakt kon worden, klasse!!' - Jos Van Bergen

Vraag offerte aan

Veelgestelde vragen

Is vloerverwarming geschikt voor de badkamer?

Een vloerverwarming in de badkamer is niet alleen comfortabel maar ook zeker zeer praktisch. Een vloerverwarming is onzichtbaar en radiatoren zijn overbodig waardoor er ruimte over blijft.

Leggen jullie de vloerverwarming zelf?

Jazeker! Wij leggen de vloerverwarming geheel in eigen beheer. U heeft bij ons persoonlijk contact waardoor wij u op een professionele en persoonlijke manier van dienst kunnen zijn.

Zijn er mogelijkheden om op de kosten te besparen voor mijn vloerverwarming in de badkamer?

Ja, dit kan op meerdere manieren! Als u uw woning goed isoleert en gebruik maakt van een degelijke pomp, dan bespaart u ongeveer € 115,- tot € 140,- per jaar. Op deze manier verdiend u uw vloer tussen de vijf tot vijftien jaar terug. De prijs van vloerverwarming per vierkante meter is voordeliger bij een groot oppervlak dan bij een klein oppervlak. Als u plannen hebt om vloerverwarming aan te laten leggen loont het dus de moeite om even contact op te nemen met uw buren. Als er meerdere huishoudens bij u in de wijk voor vloerverwarming van Het Vloerverwarmings Huys kiezen, dan kunt u flink op de kosten besparen. Dit voordeel kan oplopen tot twintig procent.

Advies

Vraag offerte aan voor vloerverwarming in de badkamer

Ga voor comfortabele verwarmde vloer in uw badkamer. Wij van Het Vloerverwarmingshuys staan graag voor u klaar! Kom langs in onze showroom in Culemborg. Met ons team van Het Vloerverwarmingshuys hebben we gezamenlijk inmiddels meer dan veertig jaar ervaring in het leggen van vloerverwarming. Vraag hier eenvoudig een offerte aan. Bij het Het Vloerverwarmingshuys leveren we extreem veel service. Koopt u een vloerverwarming voor uw badkamer van Het Vloerverwarmingshuys, dan weet u zeker dat u jarenlang plezier houdt van uw vloerverwarming.

Vraag offerte aan

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op