Een vloerverwarming in uw bedrijfsruimte

 

Een vloerverwarming in uw bedrijfsruimte is een uitstekend idee. De bedrijfsruimteruimte is een plek waar u rustig werkt. Vloerverwarming geeft de zekerheid van gelijkmatige temperatuur op iedere plek. Geen radiatoren meer in uw werkruimte, maar verwarming onder de werkvloer. Een vloerverwarming creëert een gevoel van warmte en sfeer in uw bedrijfsruimte en heeft veel voordelen. Het Vloerverwarmings Huys legt de vloerverwarming volledig in eigen beheer.

•    Altijd een aangename tempratuur op bedrijfsruimte

•    Bespaar op energieverbruik

•    Geruisloos en onzichtbaar

•    Veilig en comfortabel

•    Makkelijk te gebruiken

Vloerverwarming een milieubewuste keuze

Het Vloerwarmings Huys zorgt ervoor dat u altijd kan rekenen op warme voeten in uw bedrijfsruimte. De vloerverwarming zorgt ervoor dat de ruimtes probleemloos verwarmd kunnen worden.

 

Vloerverwarming  werkt efficiënter dan een normale verwarming met cv-ketel installatie, blijkt uit de ervaringen van de klant. Hierdoor bespaart uw niet alleen op de energierekening... U bent ook nog eens milieubewust bezig omdat uw minder gas verbruikt! Een win-win situatie.

 

Daarnaast is gezondheid van u en uw werknemers natuurlijk het belangrijkste. Vloerverwarming kan de luchtvochtigheid beter reguleren, waardoor wervelende luchtdeeltjes worden verminderd en er een hygiënischer bedrijfsruimte ontstaat.

Klanten vertellen

Bij Het Vloerverwarmings Huys  kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Wie kan het u beter vertellen dan onze klanten? Lees hieronder één van de reviews van onze tevreden klanten:

"Gietvloer en vloerverwarming afgenomen bij Het Gietvloer Huys en het Het Vloerverwarmings Huys. Van het bezoek van de showroom tot het leggen is alles goed verlopen. Een verademing dat het allemaal door een partij gemaakt kon worden, klasse!!' - Jos Van Bergen

De kosten voor een vloerverwarming in uw bedrijfsruimte

In de meeste gevallen betaald u een vast bedrag per vierkante meter. De prijs waar uw voor vloerverwarming exact rekening mee zal moeten houden is afhankelijk van tal van verschillende factoren.

 

Factoren die de kostprijs van uw vloerverwarming beïnvloeden:

•    Het aanleggen: infrezen in de ondervloer of als opbouw;

•    Het type: water, elektrisch, hoofd- of bijverwarming;

•    Het aantal vierkante meters;

•    De gewenste afwerking van de vloer;

•    De moeilijkheidsgraad: de soort ondervloer en de bereikbaarheid daarvan.

Ontvang een offerte op maat

Kies voor een comfortabele verwarmde bedrijfsvloer.. Wij van Het Vloerverwarmings Huys staan graag voor u klaar! Vraag hier eenvoudig een offerte aan. Bij Het Vloerverwarmings Huys leveren wij u naast de koop extreem veel service. Koopt u een vloerverwarming voor uw werkruimte dan weet u zeker dat u jarenlang plezier houdt van uw vloerverwarming.

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op