Vloerverwarming aanleggen

Wij zijn één van de weinige bedrijven in Nederland die het aanleggen van uw vloerverwarming en het gieten van uw vloer in één hand hebben. Het Vloerverwarmings Huys biedt u die prettige combinatie aan. Dit betekent dat u met slechts één partij van gedreven en kwaliteitsbewuste vakmensen te maken hebt. Dat is wel zo handig met het op elkaar laten aansluiten van de werkzaamheden in uw woning.


Eén aanspreekpunt zorgt voor helderheid en duidelijkheid in de planning en voortgang bij het aanleggen van uw nieuwe vloerverwarming. Het Vloerverwarmings Huys werkt alleen met A-label fabrikanten die in Nederland gevestigd zijn. Dit geeft u de zekerheid dat u Hollandse degelijkheid en betrouwbaar vakwerk in huis haalt.

 

Rendement

Neemt u in overweging dat u bij het aanleggen van vloerverwarming door Het Vloerverwarmings Huys wij u de combinatie met het leggen van gietvloeren door Het Gietvloer Huys kunnen leveren. De vloer is dun en daardoor is het rendement van de vloerverwarming heel hoog. Een gietvloer neemt snel de omgevingstemperatuur aan. Dat maakt de vloer ook zonder vloerverwarming lekker warm en comfortabel. Of u nu kiest voor vloerverwarming in uw woonkamer, keuken of badkamer, of als basis voor uw kantoor of winkel. Het laten aanleggen van een vloerverwarming is een comfortabele aanwinst voor iedere ruimte.

 

Vraag hier een offerte aan

Wooncomfort

U komt bibberend uw bed uit. Vervolgens bereidt de ijskoude vloer uw voeten een onaangename, kille verrassing. Een overbekend gevoel voor iemand die in Nederland woont. Daar wilt u graag vanaf. Laat daarom snel een vloerverwarming aanleggen door Het Vloerverwarmings Huys. In de koudere maanden is er namelijk niets lekkerder dan iedere ochtend op een aangenaam warme vloer te stappen. Door het laten aanleggen van een vloerverwarming van Het Vloerverwarmings Huys rekent u voor eens en altijd af met koude voeten.

 

Watergedragen

Als u vloerverwarming laat aanleggen ervaart u het comfort van een knusse, warme woning. Bij Het Vloerverwarmings Huys specialiseren wij ons in het aanleggen van warmwater vloerverwarming. Met gebruik van een verwarmingsslang die in sleuven onder uw vloer liggen, is heel uw ondervloer gelijkmatig verwarmd.

 

Vloerverwarming op iedere ondervloer

Het Vloerverwarmings Huys is sterk in het aanleggen van maatwerk vloerverwarming. Wij bieden vloerverwarmingsoplossingen voor ieder type ondervloer. Hiervoor werken wij met twee methoden: infrezen en binden op matten. Het infrezen leent zich goed voor de aanleg van verwarming op bestaande vloeren. Binden op matten is geschikt voor verwarming in nieuwbouw of bij een grondige verbouwing. Vloerverwarming frezen in uw betonvloer en frezen in cement vormen voor de vakmensen van Het Vloerverwarmings Huys geen enkel probleem. Het Vloerverwarmings Huys is sinds al meer dan tien jaar sterk in het aanleggen van vloerverwarming op maat. Wij weten als geen ander wat echt comfort betekent. Bent u benieuwd naar de voordelen van het laten aanleggen van vloerverwarming? Wij geven u alle informatie. Lees hier de voordelen van het laten aanleggen van vloerverwarming én ontdek de voordelen van het maatwerk dat wij u leveren, zodat u lang blijft genieten van een aangenaam warme vloer.

 

Voordelen

• Aangename warmte: Vloerverwarming is een vorm van stralingswarmteoverdracht. Via de vloeroppervlakte verspreidt de warmte zich gelijkmatig. Hierdoor is het mogelijk om de gehele kamer aangenaam warm te houden bij een lagere luchttemperatuur.

 

• Energiebesparing: Dankzij de gelijkmatige warmteverdeling als gevolg van het aanleggen van een vloerverwarming voelt een kamer al bij een lagere luchttemperatuur aangenaam aan. Een vloer die eenmaal warm is, houdt deze warmte voor lange tijd vast. Goed voor een efficiënt energieverbruik en goed voor uw portemonnee.

 

• Onzichtbare verwarming: Kiest u voor het laten aanleggen van vloerverwarming als hoofdverwarming? Dan bent u verlost van die grote, ontsierende radiatoren. En dat betekent: meer woonruimte en flexibiliteit bij de inrichting van uw woning.

 

 

Waarom vloerverwarming?

Bij Het Vloerverwarmings Huys denken wij met u mee. Onze methoden voor het aanleggen van uw vloerverwarming zijn erop gericht om u maximaal comfort te geven met minimale overlast. Wij gaan snel en systematisch te werk, zodat u binnen de kortste keren geniet van de voordelen van vloerverwarming. Ontdek de kenmerken van onze werkwijze.

Offerte aanvragen?

Langdurig voordelen ervaren

Het Vloerverwarmings Huys helpt u langdurig de voordelen van uw vloerverwarming te ervaren

 

• Zonder hak- en breekwerk: Wij gaan met precisie te werk en leveren u een goede afwerking van de vloerverwarming.

 

• Met stofvrij inslijpen: Onze apparatuur slijpt stofvrij sleuven in uw ondervloer tijdens het aanleggen van uw vloerverwarming. Zo hoeft u geen meubelen af te dekken en hebt u geen last van hinderlijk stof in de lucht.

 

• Met een lange garantieperiode: Omdat wij achter onze producten van hoge kwaliteit staan. Zodat u maar één keer een vloerverwarming hoeft te laten aanleggen om er langdurig van te genieten.

 

Frezen of binden?
Bij Het Vloerverwarmings Huys hanteren we twee installatiemethoden voor een vloerverwarming. Hiermee maken wij het comfort van vloerverwarming op iedere ondervloer bereikbaar. Kiest u voor de freesmethode waarbij we sleuven maken voor het aanleggen van uw vloerverwarming? Of toch voor een vloerverwarmingsinstallatie door te binden op matten? Wij informeren u graag over de mogelijkheden van deze twee opties.

 

Infrezen vloerverwarming installatie
Wij leggen een vloerverwarmingsinstallatie met de freesmethode in slechts enkele stappen. Voor het frezen verdelen we de ondervloer in groepen. Hiermee leggen we met precisie vast waar iedere sleuf komt te liggen. Het frezen gebeurt stofvrij met een professionele diamantzaagmachine. Vrijkomend stof zuigen we op in handelbare zakken. Deze installatiemethode voor het aanleggen van uw vloerverwarming is geschikt voor zowel uw bij- als hoofdverwarming. Bij de freesmethode frezen de specialisten van Het Vloerverwarmings Huys de sleuven direct in de dekvloer. U kunt de dekvloer gewoon laten liggen. Een groot voordeel is het feit dat de vloer niet wordt verhoogd. U hebt geen zorgen over deuren die moeten worden ingekort of over een verlaagd keukenblad.

 

Binden op vloerverwarmingsmatten
Ook bij deze methode verdelen we de ondervloer in groepen tijdens het aanleggen van uw vloerverwarming. De verwarmingsslang binden we op krimpnetten. Vervolgens brengen we de gehele constructie onder een afwerkvloer. Het Vloerverwarmings Huys beveelt het sterk aan om de vloer te isoleren met isolatiefolie of -platen. Een goede isolering draagt bij aan een efficiënte opwarming van uw vloer. Deze vloerverwarmingsinstallatiemethode kunnen we toepassen als we de afwerkvloer nog moeten aanbrengen. Ook is het belangrijk om er rekening mee te houden dat de vloer enigszins wordt verhoogd. Vooral drempels en deuren zijn daarna aandachtsgebieden. Net als bij de freesmethode, is het binden op vloerverwarmingsmatten geschikt voor zowel de hoofd- als bijverwarming.

Vraag offerte aan

Enthousiast?

Bent u enthousiast geworden voor uw eigen vloerverwarming? Bel of neem contact op via onze contactpagina. Wij nemen de mogelijkheden om een aangename vloerverwarming aan te leggen met u door. Op onze offertepagina vraagt u eenvoudig een kostenopgave aan. 

 

Vloerverwarming aanleggen is een investering die steeds meer mensen overwegen. Maar wat zijn nou precies de kosten van vloerverwarming?

 

Wat kost een vloerverwarming aanleggen? De kosten voor vloerverwarming kunnen erg variëren en zijn afhankelijk van een aantal factoren.

 

Vloerverwarming aanleggen van gemiddelde grootte in de woonkamer kost gemiddeld tussen de 2.500 en 3.000 euro.

 

De prijzen kunnen in totaal variëren van zo'n 800 tot ongeveer 8.000 euro.

 

De prijs voor het aanleggen van vloerverwarming is onder andere afhankelijk van:

 

  • De oppervlakte dat van vloerverwarming moet worden voorzien

 

  • Het type vloerverwarming dat wordt gebruikt

 

  • De functie van de vloerverwarming

 

Lees verder wat de mogelijkheden en de kosten zijn van het aanleggen van vloerverwarming.

 

Als u wilt weten hoeveel vloerverwarming aanleggen precies voor u gaat kosten, kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met een vloerverwarmingsspecialist van Het Vloerverwarmings Huys. Dit doe u het snelst via 0345-254 520 of via de webiste: www.hetvloerverwarmingshuys.nl/offerte-aanvragen.

Vul uw adviesaanvraag in

Prijsopbouw kosten vloerverwarming aanleggen

De kosten van vloerverwarming aanleggen verschillen wat betreft oppervlakte en type verwarming. Wij hebben voor u berekend hoeveel de drie types vloerverwarming gemiddeld kosten bij bepaalde oppervlaktes. We houden daarbij aan dat de vloerverwarming wordt ingefreest, en dus niet de hele vloer moet worden opengebroken en opnieuw moet worden geplaatst.

 

Types vloerverwarming kosten

Voor het aanleggen van uw vloerverwarming door Het Vloerverwarmings Huys kunt u kiezen tussen traditionele en elektrische vloerverwarming. Traditionele vloerverwarming werkt op uw cv-installatie en is energiezuiniger dan elektrische vloerverwarming, die op elektriciteit werkt. Hoewel elektrische vloerverwarming vaak voordeliger is in de aanschaf, kunt u jaarlijks tot 70 euro op uw energiekosten besparen wanneer u voor traditionele vloerverwarming kiest. Daarnaast bepaalt ook het type verwarming de prijs van vloerverwarming.

 

Hoofdverwarming

Vloerverwarming als hoofdverwarming is de enige bron van warmte in de ruimte en verwarmt de gehele kamer evenredig. Er zijn dan dus geen radiatoren nodig, wat ruimte bespaart. Er moeten veel buizen worden geplaatst om de ruimte goed te kunnen verwarmen, waardoor deze vorm van vloerverwarming de hoogste kosten met zich meebrengt.

 

Uitgebreide bijverwarming

Uitgebreide bijverwarming verwarmt de ruimte in combinatie met radiatoren en hoeft dus niet al het werk zelf te doen. U hebt dan slechts een klein aantal radiatoren nodig. Vloerverwarming als uitgebreide bijverwarming is iets voordeliger dan hoofdverwarming.

 

Bij- of comfortverwarming

Bij- of comfortverwarming is niet bedoeld om de gehele ruimte te verwarmen, maar verwarmt slechts uw voeten. De ruimte wordt dan dus nog verwarmd door de radiatoren van de centrale verwarming. Comfortverwarming is de goedkoopste variant van vloerverwarming.

 

Vloerverwarming infrezen of vloer opnieuw plaatsen

De kosten waarover u hier leest, gaan over het infrezen van de verwarmingsbuizen tijdens het aanleggen van uw vloerverwarming. Dan hoeven de specialisten van Het Vloerverwarmings Huys de vloer niet open te breken, omdat de vloerverwarming in de al bestaande vloer kan worden geplaatst. Infrezen is geschikt voor betonnen vloeren en tegelvloeren. Als uw vloer ongeschikt is voor infrezen of u wilt graag een nieuwe vloer plaatsen, dan brengen het openbreken en het opnieuw plaatsen van de vloer ook nog kosten met zich mee. Voor een oppervlakte van 20 vierkante meter kan het al zo’n 3.000 euro extra kosten wanneer u uw vloer opnieuw laat plaatsen in plaats van uw vloerverwarming laat infrezen. Deze kosten zijn uiteraard ook afhankelijk van de prijs van uw vloer. Om geld te besparen kiezen de meeste mensen ervoor om hun vloerverwarming waar het kan te laten infrezen.

 

Meer opties voor vloerverwarming

Het aanleggen van vloerverwarming in uw slaapkamer, badkamer of uw volledige appartement is ook een prima optie. Er is ook nog een aantal extraatjes dat u kunt aanschaffen voor bij uw vloerverwarming, bijvoorbeeld om op de energiekosten te besparen of de vloerverwarming nog beter te laten werken. Lijkt het u ook zo heerlijk om nooit meer koude voeten te hebben? Dan kunt u eens kijken wat de investering is van het laten aanleggen van vloerverwarming in uw woning. Dat kan eenvoudig en gratis. Uiteraard kunt u ook meteen bellen voor het maken van een afspraak. Soms kunt u eerst een situatieopname laten doen. De specialist denkt dan met u mee waar het het handigst is om vloerverwarming te plaatsen en wat de voordeligste mogelijkheid is in uw woning.

 

Bel ons voor advies

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op