Specialisten in vloerverwarming

Met ons team van Het Vloerverwarmings Huys hebben we gezamenlijk inmiddels meer dan veertig jaar ervaring in het aanleggen van vloerverwarming. Intussen zijn wij doorgewinterde experts in dit ambacht. Wij weten precies wat vloerverwarming voor u doet in diverse soorten huizen en andere onderkomens. En dat vloerverwarming de kwaliteit van uw leven aanzienlijk verhoogt.

Rendement

Onze vloerverwarming is super de luxe in combinatie met een gietvloer. De vloer is dun en daardoor is het rendement van de vloerverwarming heel hoog. Een gietvloer neemt snel de omgevingstemperatuur aan. Dat maakt uw vloer met vloerverwarming lekker snel warm en comfortabel. Of u nu kiest voor vloerverwarming in uw woonkamer, keuken of badkamer, of in uw kantoor of winkel. Vloerverwarming is een comfortabele aanwinst voor iedere ruimte.

Ontvang een offerte op maat

Wooncomfort

U komt bibberend uw bed uit. Vervolgens bereidt de ijskoude vloer uw voeten een onaangename, kille verrassing. Een overbekend gevoel voor iemand die in Nederland woont. Daar wilt u graag vanaf. In de koudere maanden is er namelijk niets lekkerder dan iedere ochtend op een aangenaam warme vloer te stappen. Met een vloerverwarming van Het Vloerverwarmings Huys rekent u voor eens en altijd af met koude voeten.

Bekijk onze scherpe prijzen


Watergedragen

Met een vloerverwarming ervaart u het comfort van een knusse, warme woning. Bij Het Vloerverwarmings Huys hebben we ons toegelegd op het aanleggen van warmwater vloerverwarming. Met gebruik van een verwarmingsslang die in sleuven onder uw vloer liggen, is heel uw ondervloer gelijkmatig verwarmd.    

Vloerverwarming op iedere ondervloer
Het Vloerverwarmings Huys is sterk in maatwerk vloerverwarming. Wij bieden vloerverwarmingsoplossingen voor ieder type ondervloer. Hiervoor werken wij met twee methoden: infrezen en binden op matten. Het infrezen leent zich goed voor de aanleg van verwarming op bestaande vloeren. Binden op matten is geschikt voor verwarming in nieuwbouw of bij een grondige verbouwing.

Vakmensen
Vloerverwarming frezen in uw betonvloer en frezen in cement vormen voor de vakmensen van Het Vloerverwarmings Huys geen enkel probleem. Het Vloerverwarmings Huys verzorgt sinds meer dan tien jaar vloerverwarming op maat. Wij weten als geen ander wat echt comfort betekent. Bent u benieuwd naar de voordelen van vloerverwarming? Wij geven u alle informatie. Lees hier de voordelen van vloerverwarming én ontdek de voordelen van het maatwerk dat wij u leveren. Hiermee blijft u lang genieten van een comfortabele vloerverwarming.  Het Vloerverwarmingshuys is een dochteronderneming van Het Gietvloerhuys. Klik hier om de website van Het Gietvloerhuys te bezoeken. 

Snelle offerte aanvraag

Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op